Vård- och omsorgspodden liveinspelning januari 2018

Januari månads podcast spelades in live inför publik på konferensen Mötesplats Välfärdsteknologi och eHälsa, MVTe. På MVTe träffas Sveriges kommuner för att dela erfarenheter, få inspiration och idéer till förändrade arbetssätt kring användningen av teknologi inom vård och omsorg. På liveinspelningen berättar Britt-Marie Börjesson om hur vård- och omsorgsförvaltningen i Sveriges Kvalitetskommun Helsingborg ”gick från att utreda till att göra med hjälp av omvärldsbevakning och medarbetarnas engagemang”.

Det blev ett halvtimmeslångt samtal med ledarskapet kopplat till digitalisering som en röd tråd. Britt-Marie berättar om podcasten som en kanal att nå ut, om medarbetarpodcast och employer branding, om strukturerad framtidsspaning och samarbeten med näringsliv.  Och om att våga möta felrädsla och våga testa.

Podcasten med Britt-Marie Börjesson handlar om vardag, visioner och utvecklingsarbete i arbetet som omsorgsdirektör. Du som lyssnar är välkommen med förslag till ämnen och frågor via e-post britt-marie.borjesson@helsingborg.se. Följ gärna Britt-Marie via instagramkontot @brittmarieborjesson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *