Träffa Vård- och omsorgscollege på Väla

Den 13-14 oktober har du möjlighet att delta i en mängd spännande aktiviteter och inspirerande samtal med representanter från utbildningar och arbetslivet. 

Omsorg i Helsingborg, som är en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Helsingborg, deltar i Vård- och omsorgscolleges event. Under de här två dagarna på Väla kan du träffa personal från olika delar av våra verksamheter.

Två dagars aktiviteter
Under den 13-14 oktober mellan 10:00 och 20:00 har du möjlighet att prata med representanter från både utbildningar och arbetslivet inom vård och omsorg. Där kommer att finnas sjuksköterskor, utbildningsanordnare och ambulansverksamhet. Dessutom har du chans att delta i en rad spännande aktiviteter som hjärt- och lungräddning, stickverkstad och live-lektioner.

Dagarna på Väla Centrum är en del av den första nationella vård- och omsorgscollegeveckan. Syftet med veckan är att göra fler medvetna om de utmanande, roliga och väldigt varierande yrkesroller som finns inom vård och omsorg.

Om Vård- och omsorgscollege
Vård- och omsorgscollege är ett samarbete mellan utbildningsanordnare, arbetsgivare och fackliga organisationer som gemensamt arbetar för att förbättra och säkra kvaliteten på utbildningar inom vård och omsorg. De som går en utbildning inom vård och omsorg som är en del av det här samarbetet får på så vis en modern och kvalitetssäkrad utbildning. Det innebär tydliga karriärvägar på både gymnasial och eftergymnasial nivå, vilket stärker de framtida valmöjligheterna på arbetsmarknaden.

Läs mer om Vård- och omsorgcollege på deras webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *