Testmiljö

Helsingborg erbjuder testmiljö för nya innovationer inom vård och omsorg. Har du en idé som du vill testa? Helsingborgs stad söker kontinuerligt företag som har idéer på produkter och tjänster som kan hjälpa till med att utveckla kvaliteten och verksamheterna inom vård och omsorg.

En testmiljö, även kallad testbädd, är en miljö inom vård och omsorg där företag tillsammans med vårdgivare kan testa nya idéer i praktisk verklighet redan under utvecklingsfasen.

Testmiljöer är viktiga för att utveckla, testa, demonstrera och certifiera processer, produkter och tjänster som kan bidra till ökad kvalitet inom vård och omsorg.

Testa din idé i praktisk verklighet

Hos oss har du möjlighet att utveckla och testa dina produkter och tjänster i en verklig miljö och på tänkta användare, det vill säga äldre personer och personer med funktionsnedsättning. Testmiljön ska hjälpa till att hitta lösningar på relevanta utmaningar och behov som finns för såväl kunder som för verksamheten. Genom nya användbara produkter och tjänster kan vi stärka säkerheten, tryggheten och därmed kvaliteten för våra kunder och medarbetare inom vård och omsorg i Helsingborgs stad.

Anmäl intresse

Är du intresserad av att testa din idé i praktisk verklighet inom vård och omsorg? Vi tar gärna emot din intresseanmälan. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom två veckor.

Det är vård- och omsorgsförvaltning som väljer ut vilka projekt som är aktuella för testmiljön. Blir ditt företag aktuellt för testmiljön tecknas ett avtal med Helsingborgs stad. Observera att ditt företag måste ha F-skattesedel och ett organisationsnummer för att genomföra testmiljön.