Sommarhälsning från omsorgsdirektören

1506-gerth-gotaprisetNu är sommaren äntligen här och vi får njuta så mycket vi kan. Jag vill önska alla en riktigt skön sommar och passar på att slå ett slag för en film där enhetschef Gerth Hellstrand och jag pratar om att gå från ord till handling.

Förra veckan träffades Gerth och jag för att prata om hans arbete med sociala aktiviteter inom våra verksamheter. Gerths arbete med Vinna-Vinna har lett till att vi är nominerade till Götapriset, något som vi alla kan vara stolta över.

Här kan du se samtalet med Gerth.

Vi har många medarbetare som, liksom Gerth, arbetar för att våra kunder ska känna sig trygga och ha det så bra som möjligt. Det är ett viktigt arbete och det betyder mycket för dem vi möter.

Nu när sommaren är här kommer många av våra ordinarie medarbetare att gå på en välförtjänt semester. Jag önskar att ni får en skön semester och kan njuta av sommaren. Samtidigt vill jag välkomna alla vikarier som bidrar till att våra verksamheter kan rulla på som vanligt. För även om det är semestertider, kan vi aldrig stänga våra verksamheter helt.

Ha en riktigt skön sommar!
Britt-Marie Börjesson Omsorgsdirektör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *