Resultat workshop

Då har den första av höstens workshops gott av stapeln och det med ett lyckat resultat.

Under hösten är det inplanerat olika workshops där vi söker efter våra medarbetares tankar och idéer runt en del av våra utvecklingsområden.

Den 24e oseptember var det sju kreativa deltagare och en “entusiastisk” processledare som samlades under att par timmar. Workshopen handlade om vårt Kvalitetsledningssystem och huvudfrågorna var, “Hur kan vi göra om vårt Kvalitetsledningssystem? Vad ska vi förbättra?”.

workshopsbild2

Vi fick en mängd olika tankar och idéer. Dock var det vissa av dem som var återkommande. Exempelvis, att Kvalitetsledningssystemet måste vara mer lättillgängligt, att Kvalitetsledningssystemet ska bli mer användarvänligt, ökad information om Kvalitetsledningssystemet nytta och möjligheter och lättare utbildning i Kvalitetsledningssystemet.

workshopsbild 1

Resultatet skickas över till Vård och Omsorgsförvaltningens Kvalitetschef, Kristina Olsson. Jag skickar även med henne en liten “peppmening”, “Jobba på”.

Under hösten finns det andra intressanta workshops inplanerade som det fortfarande går att anmäla sig till:
Den 1e oktober, Intrdoduktion för nyanställd omvårdnadspersonal.
Den 8e och 22e oktober, Delegeringsutbildning.
Den 29e oktober, Våra kunder självbestämmande och inflytande.

Och med det vill jag önska en trevlig helg!

//Marcus Pellinen, Projektledare.

Ps: Finns det intresse bland kommunens invånare att i framtiden kunna delta på Vård och Omsorgsförvaltningens workshops?

  • brittmarieborjesson

    Kul att ni är igång, det ska bli spännande att följa utvecklingen. För ett välutvecklat ledningsystem där vi utvecklar våra arbetsprocesser och med stöd av det vår kvalitet är till fördel för helsingborgarna.

    //Britt-Marie Börjesson, Omsorgsdirektör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *