Medarbetare på Vof kan vinna 15 000 kronor

För att uppmuntra och belöna personalens kvalitativa arbete och innovationsförmåga delar vård- och omsorgsförvaltningen årligen ut ett innovationspris. Priset delas ut som en belöning till en medarbetare, en mindre grupp av medarbetare eller en hel enhet som kommit på och börjat använda sig av en smart idé eller lösning inom arbetet.

För två år sedan vann fysioterapeuten Monica Gustafsson innovationspriset för sin insats att få ett företag att ändra sitt sätt att paketera rollatorer. Tack vare att rollatorerna numera levereras i multipack blir det mindre emballage att ta hand om. Något som har gett tids- och arbetsmiljöeffekter.

Förra året gick innovationspriset till Linda Brink, Helen Zenius-Nielsen och Mats Almlund, handledare på dagliga verksamheten Trumslagaren, för deras innovativa arbete med musikalen ”Jag kan, jag vill, jag vågar”.

Vet du någon som borde få årets innovationspris? Kanske är det du själv? Tveka inte att nominera din egen eller någon annans innovationsförmåga! Hör av dig till Marcus Pellinen med din nominering och motivering varför personen, personerna eller enheten förtjänar att vinna!

Vinner en enskild medarbetare eller en mindre grupp av medarbetare får de dela på priset som är på 15 000 kronor. Om en hel enhet eller verksamhet vinner får personalstyrkan i sin helhet dela på 20 000 kronor.

Sista nomineringsdag för innovationspriset 2017 är 3 november.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *