Bra ska bli bättre!

I Helsingborg erbjuds invånarna en av landets bästa vård och omsorg. Det är något som jag anser att vi alla ska vara stolta över. Men för att vi inom Helsingborgs Stad inte ska tappa i kvalité, service och trygghet i den vård och omsorg som erbjuds våra invånare behöver vi ständigt söka utvecklingsmöjligheter. Som en del i att kunna erbjuda Helsingborgs invånare en vård och omsorg med just grunden i kvalité, service och trygghet behöver vi ge våra medarbetare dem perfekta förutsättningarna, och verktygen för att klara av våra uppgifter.

Under Hösten kommer vi därför bjuda in “ALLA” intresserade medarbetare på kreativa workshops som syftar till att snappa upp idéer och få input som kan hjälpa oss att utveckla vår organisation och därmed fortsätta leverera en av landets bästa vård och omsorg.

I nuläget planerade workshops vill vi snappa upp idéer och få input kring följande:

– Kvalitetsledningssystemet (KUL).
– Introduktionsprocessen för nya medarbetare.
– Delegeringsprocessen.

Vill du som medarbetare i Vård och Omsorgsförvaltningen delta, titta på intranätet(Insikten) för information om anmälan!
Det kommer även läggas ut ytterligare workshops inom kort.
Jag har för avsikt att presentera resultaten ifrån varje enskild workshop här på Voffra, så håll uppsikt.

Avslutar med en fråga som alla är välkomna att svara på, medarbetare inom förvaltningen eller utomstående spelar ingen roll.
Inom vilken fråga, område eller process anser du att vi behöver söka nya idéer och input kring?

Marcus Pellinen, Projektledare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *